steiger kopen

Rolsteigers zijn steigers die bestaan uit meerdere werkvloeren en ze hebben wielen. Door de wielen kun je rolsteigers verplaatsen in tegenstelling tot vaste steigers. Een bouwvakker en zijn collega’s mogen een rolsteiger opbouwen in tegenstelling tot vaste steigerconstructies. Vaste steigerconstructies moeten opgebouwd worden door gecertificeerde steigerbouwers die in het bezit zijn van het steiger certificaat steigerbouwer a of steigerbouwer b. Rolsteigers zijn kleiner en ze zijn lichter dan vaste steigers. Rolsteigers zijn systeemsteiger en daarom kunnen ze makkelijker worden opgebouwd. Dit houd in deze steigers uit verschillende delen bestaan die aan elkaar bevestigd kunnen worden.

Waarom kiezen voor Steigerdeals?

Heb jij een betrouwbare steiger nodig op lange of korte termijn dan ben je bij Steigerdeals aan het juiste adres. Alle klimmaterialen bij deze webshop zijn gecertificeerd, en dat zorgt ervoor dat alle klussen veilig en met zekerheid uitgevoerd kunnen worden. De steigers van dit bedrijf worden allemaal geproduceerd in Nederland, zo is er ook altijd inzicht op de voorraad. Hierdoor kan Steigerdeals zich altijd transparant opstellen tegen klantvragen over bepaalde producten. Als je nog nooit een steiger hebt gebruikt en je hebt er een voor de eerste keer nodig, dat is bij Steigerdeals geen probleem. De medewerkers van Steigerdeals hebben jarenlang ervaring binnen deze branche en kunnen je altijd te woord staan. Dit zorgt ervoor dat altijd de juiste producten worden aanbevolen met daarbij een heldere toelichting. Bij Steigerdeals kun je ook zelf kiezen waar en wanneer de steiger bezorgd wordt.

Top kwaliteit aluminum steigers

de aluminium steigers die te vinden zijn bij Steigerdeals voldoen allemaal aan de EN 1004 normering en krijgen om het jaar een TÜV controle. Deze certificaten garanderen de goede kwaliteit van de steigers bij Steigerdeals. Dus ben je op zoek naar kwalitatief sterke steigers schakel dan Steigerdeals in.