Er zijn veel beslissingen die een ondernemer neemt op zijn of haar reis naar succes en voor fysieke ondernemingen is een daarvan het opzetten van een winkel of kantoor om je producten en diensten onder te brengen. Natuurlijk is de eerste stap die iedereen zal nemen het kiezen van de perfecte locatie voor de bedrijfshal en niet minder belangrijk is je interieurinrichting, die moet worden ontworpen om de beste delen van je bedrijf en de producten die het aanbiedt te benadrukken. En om dit te bereiken, is inzicht nodig in LED verlichting bedrijfshal. Als je lampen koopt voor in je bedrijfspand kun je dit doen op Prolumia, terwijl je ook beslist op de onderstaande factoren moet letten. 

Onderhoudsgemak 

Net als een student die zijn of haar eerste auto koopt, moet een ondernemer rekening houden met de onderhoudskosten die gepaard gaan met de aanschaf van een verlichtingsarmatuur en met de duurzaamheid van de aan te schaffen armatuur. Dit zijn enkele van de belangrijkste punten waarmee je rekening moet houden om te voorkomen dat je voortdurend je verlichtingsarmaturen moet repareren of dat je eenmalig nieuwe moet kopen. 

Energie-efficiëntie

Het gemiddelde bedrijf draait ongeveer 9 uur per dag, vijf keer per week. Dit betekent dat je bedrijf energie nodig heeft om zijn verlichtingsarmaturen 45 tot 60 uur per week van stroom te voorzien. Door deze uitgaven te berekenen, blijkt dat de energiekosten op de lange termijn oplopen en hoeveel je lichtrekening je oplevert, is afhankelijk van de verlichtingsvorm die je gebruikt. Volgens de energieafdeling en andere energie-efficiëntiegroepen van derden, is het gebruik van LED licht de beste manier om je wattagegebruik drastisch te verminderen in vergelijking met meer traditionele opties zoals de gloeilamp en zelfs fluorescentie. Bijgevolg zijn commerciële LED verlichtingsarmaturen over het algemeen milieuvriendelijk, wat betekent dat je met deze optie twee vliegen in één klap slaat door je terugkerende kosten te verlagen en de planeet aarde een gezondere plek te maken om op te wonen.  

Visuele esthetiek

Verlichtingsarmaturen spelen een grote rol bij het definiëren van het decoratiethema van een commercieel gebouw. Daarom moet je, voordat je LED verlichtingsarmaturen aanschaft, overwegen hoe die aankoop kan worden ingezet om de schoonheid van je bedrijfshal te verbeteren en om de flatterende producten die deze op voorraad heeft te benadrukken. Het is belangrijk op te merken dat vooruitgang in de commerciële LED verlichtingsniche heeft geleid tot de ontwikkeling van unieke armaturen die in vrijwel elk hoekje en gaatje van een commercieel gebouw kunnen worden gemonteerd.

Duurzaamheid

Helaas vallen veel mensen nog steeds voor de goedkope trucs die worden gebruikt door louche LED-verlichtingsfabrikanten om hen ertoe te brengen snelle aankopen te doen zonder een achtergrondcontrole uit te voeren op de duurzaamheid van de producten. Daarom is het belangrijk dat je onderzoek doet om deze vragen te beantwoorden:

  • Is de fabrikant geloofwaardig? Een snelle zoekopdracht op internet en het opvolgen van andere bedrijven die soortgelijke aankopen hebben gedaan, zouden dit moeten verduidelijken.
  • Is het product van de fabrikant duurzaam? Hoewel de meeste commerciële LED verlichtingsarmaturen dit wel zijn, is dit helaas niet altijd het geval.