Elektrische vloerverwarming badkamer voor een warme badkamer

Als je uit de douche of het bad stapt is een warme badkamer natuurlijk heerlijk. Het is nog zoveel beter als ook de vloer lekker warm is. Dan stap je niet meteen op een koude vloer met je blote voeten, maar kom je op een lekkere warme vloer terecht. Dit kan je waarmaken met elektrische vloerverwarming badkamer van Polarheat. Bij Polarheat verkopen ze elektrische vloerverwarming badkamer van verschillende merken.  Deze vloerverwarming maakt de vloer van je badkamer in enkele minuten lekker warm zodat jij in een warme badkamer uit de douche of het bad kunt stappen.

Voordelen van elektrische vloerverwarming in je badkamer

Er zitten veel voordelen aan een elektrische vloerverwarming voor in je badkamer. Ten eerste ligt het onder je vloer en zie je er dus niks van. Het is netjes weggewerkt en je kunt het onder de gehele vloer leggen. Vroeger was vloerverwarming voor vloeren van keramiek, maar tegenwoordig kan elektrische vloerverwarming onder bijna elke soort vloer. Elektrische vloerverwarming is daarnaast erg veilig en zuinig. Het ziet onder de vloer en gaat dus niet snel kapot. Daarnaast zijn de speciale infrarood matten veilig. Het kost door de elektrische aanvoering een stuk minder dan gasverwarming. 

Infrarood verwarming: veilig en zuinig

Infrarood verwarming als elektrische vloerverwarming inzetten is veilig en zuinig. Er komt geen vuur aan te pas en daarnaast wordt er geen stof of lucht verplaatst of gecirculeerd. Daarnaast is het erg zuinig omdat je met een paar thermostaten precies de plekken kunt verwarmen waar je veel zit zoals bij de bank of in een leeshoek. Daarnaast is de opwarming snel en binnen paar minuten. Hierdoor blijft de elektriciteitsrekening hiervoor ook gewoon stabiel. Het is ook veilig omdat het makkelijk te monteren is. Je legt de elektrische vloerverwarming makkelijk onder de vloer voordat je de vloer legt.